Е точно щото заяждаше и аз имах сходен проблем, ама без хъркането. То вече си е от съединител
Известие
Collapse
No announcement yet.
Трудно влиза задна
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщениеНе мисля, че чистенето ще изиграе роля в случая. При мен втулките на избирача толкова бяха напълнени с мърсотия, че в някои дни беше кошмар за каране - лоста трябваше да се центрира или движи настрани със сила. Никога обаче не съм имал проблеми с влизането на задна. Така че ако лоста си се центрира сам е безсмислена операция.AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
sigpic
Comment
-
Не се сваля кутията, той е отгоре, поне на бензиновите. При Румен ги смених и си е доста тегаво като операция, сваля се акумулатора, стойката и още доста неща наоколо докато се освободи място за работа. Имаше туториал със снимки из нета. Мисля, че undy си сменя и неговите наскоро, неговата е дизелова, та може би ще може да даде повече детайли.
Първоначално публикувано от mell0 Покажи съобщениеИзбирача може да го смажеш без да сваляш кутията, освен ако не се бъркам с друга кола ...Last edited by acho_; d.m.y г., 10:59.
Comment
-
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
ЕЙ така изглежда и така се прави, четете малко из форума, има важни теми и са отделени за по лесно
http://clubalfaromeo.com/forum/showp...5&postcount=20Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеПръсни (смажи ) ето с това и ще изкара повече от седмица !
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТова ще оправи ли хъркането? И ти като пратиш нещо .... В италия имаш повече възможности
А хъркането се получава от не добро зацепване на задната скорост......по натам сте вие за мненияAlfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеАз дадох пример с какво да се смаже вместо с WD40
А хъркането се получава от не добро зацепване на задната скорост......по натам сте вие за мнения
Comment
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеПичове, задна влиза трудно. Винаги.
Или хрущи или изобщо не влиза.
Обаче ако първо вкарам първа и после задна, няма никакъв проблем.
С другите предавки нямам грижи.
Проблема със задната е налице, дори и когато съединителя работи добре.
Ако няма и ако под "хрущи" имаш впредвид "хърка", то проблемът ти е в недобре отделящ съединител.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПри загасен мотор, пак ли има проблем с включването на задна?
Ако няма и ако под "хрущи" имаш впредвид "хърка", то проблемът ти е в недобре отделящ съединител.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеИ двете ги има доколкото разбрах. Може да не е съединител, може и синхронизатор да е. Ама трябва да се пробва, да се усети
Зададох ясен въпрос на колегата:
Има ли проблем с включването на задна при неработещ мотор?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеИ двете ги има доколкото разбрах. Може да не е съединител, може и синхронизатор да е. Ама трябва да се пробва, да се усетиAlfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКакво ти си разбрал, не ме вълнува.
Зададох ясен въпрос на колегата:
Има ли проблем с включването на задна при неработещ мотор?
Но ето какво мислят за теб стойностни хора:
....Дължи се на факта, че Алфистът-идеалист се възприема прекалено сериозно, държи винаги последната дума да е негова, въобще да е най-най.
...да го хванем в некомпетентност, от което той побесня и почна да обижда. Както и в твоя случай между другото.
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеАз дадох пример с какво да се смаже вместо с WD40
А хъркането се получава от не добро зацепване на задната скорост......по натам сте вие за мненияНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment